Doortast osteopathie

Osteopathie voor zwangerschapsklachten

Gefeliciteerd!!! Er groeit een baby in je buik. Precies. Er groeit. Helaas kan dit kleine wonder er ook voor zorgen dat je lichamelijke zwangerschapsklachten hebt of gaat krijgen. Simpelweg omdat jouw kind steeds meer ruimte in beslag gaat nemen en jouw lichaam zich daar op moet aanpassen. Misschien had je al last van lichamelijke klachten en worden deze steeds erger of ben je juist bang dat er zich klachten gaan ontwikkelen. Om maar niet te spreken over de hormonale veranderingen die je ondergaat.

Voor veel zwangerschapsklachten kan osteopathie helpen.

buik van een zwangere vrouw

Ervaar de kracht van osteopathie leiden – plan je consult!

Waartegen helpt osteopathie voor zwangerschapsklachten?

Osteopathie is voor veel klachten een goede behandelmethode. Zwangerschapsklachten die ik veel behandel zijn onder andere:

Herken je een of meerdere van bovenstaande zwangerschapsklachten en wil je een afspraak maken voor osteopathie? Ik ben te bereiken op 06-38303629 of stuur een mail naar osteopathie@doortast.nl

Hoe ga ik te werk tijdens osteopathie voor zwangerschapsklachten?

Tijdens het eerste consult beginnen we altijd met een intake gesprek en lichamelijk onderzoek. In het gesprek probeer ik alle symptomen te verzamelen en samen met u de oorzaak te vinden van de klachten.

Aan de hand van de gestelde diagnose begin ik meteen met behandelen. IK werk hierbij altijd met mijn handen en gebruik vaak het bewegings apparaat (spieren en gewrichten) om uw klachten te bereiken. Dit kunnen mobiliserende technieken zijn, maar ook manipulaties (kraken). Om andere systemen te kunnen behandelen gebruik ik vaak technieken op het schedel, de buik, de borst etc.

Tijdens het behandeltraject geef ik altijd veel advies over hoe u beter om kunt gaan met de klachten en wat u er zelf aan zou kunnen doen om de klachten positief te beïnvloeden.