Doortast osteopathie

Meest voorkomende klachten osteopathie

Al jaren behandel ik mensen met allerlei lichamelijke klachten. In 2009 heb ik fysiotherapiepraktijk Doortast opgezet.

Ik heb mij vooral gespecialiseerd in alle wervelkolom gerelateerde klachten als: lage rugklachten, nekklachten, hernia’s, instabiliteit van de wervelkolom etc.

Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in sportrevalidatie, orthopedische revalidatie, echografie, medical taping alsmede dry needling en leefstijl advies.

Na enkele jaren ben ik acupunctuur gaan studeren simpelweg om de reden dat ik het gevoel had dat de oorzaak van de klachten vaak ergens anders vandaag kwam dan dat je alleen met fysiotherapie kon behandelen.

man krijgt stress aanval achter zijn laptop

Met acupunctuur heb ik mij gespecialiseerd in alle hormonale klachten als: menstruele problemen, stemmingswisselingen, slapeloosheid, burn-out klachten, stress verschijnselen etc.

Daarnaast behandel ik met acupunctuur veel cliënten met allergieën, klachten aan het bewegingsapparaat  waaronder rug, nek, knie , heup et cetera. Ook begeleidt ik ook veel stelletjes die op onverklaarbare wijze geen kinderen kunnen krijgen.

Heeft u na het lezen van deze pagina vragen aan mij, neem dan gerust contact met mij op. Ik ben te bereiken op 06-38303629 of 071-5230185. Mailen kan ook naar osteopathie@doortast.nl

Ervaar de kracht van osteopathie leiden – plan je consult!

Dit zijn de meest voorkomende klachten osteopathie:

Klachten die ik het meest behandel in mijn osteopathiepraktijk zijn:

Uiteraard neem ik bij elke behandeling mijn ervaring en expertise mee van mijn eerdere specialisaties.