Doortast osteopathie

Osteopaat en acupuncturist Barend van Zelm

Mijn naam is Barend van Zelm van Eldik en ik ben osteopaat en acupuncturist van beroep.

Ik ben 46 jaar oud, getrouwd en vader van 2 kinderen. Mijn carrière ben ik begonnen als fysiotherapeut. In 2009 heb ik praktijk Doortast opgezet.

Tijdens mijn werk als fysiotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in alle wervelkolom gerelateerde klachten en aandoeningen en het begeleiden van sporters voor en na hun blessures.

Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in  dry needling, echografie en leefstijl advies wat ik mee kan nemen in mijn behandeling.

Ik kwam er gaandeweg achter dat veel klachten goed te behandelen waren, maar dat niet altijd de oorzaak van klachten boven water kwam. Dat frustreerde mij en tegelijkertijd zag ik dat er meer was dan alleen spieren en gewrichten.

Omdat ik altijd geïnteresseerd ben in verschillende behandelmethoden heb ik eerst acupunctuur gestudeerd en daarna osteopathie. De afgelopen twee jaar heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van baby’s en kinderen. Dit heb ik gedaan door het volgen van de twee jarige specialisatieopleiding tot kinderosteopaat. 

Deze studies hebben mij hebben mij heel veel informatie gegeven over ons lichaam en hebben mij heel mogelijkheden gegeven om mijn cliënten met hun klachten goed te kunnen behandelen. 

Vanuit acupunctuur heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van allerlei hormonale problemen (menstruele problemen, onvruchtbaarheidsklachten, burn out, allergien, hoofdpijnklachten en maag en darmklachten.

Als osteopaat richt ik mij op langdurig aanwezige lichamelijke klachten,. In het bijzonder hormonale problemen, maag en darmklachten, allergieen, ongewenste onvruchtbaarheid, problemen bij baby’s en kinderen. 

Osteopaat en acupuncturist Barend van Zelm

Afspraak maken

Wilt u na het lezen van deze website een afspraak met mij maken, dan ben ik te bereiken op tel.nummer 06- 38303629. U kunt ook het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Mailen kan ook naar info@doortast.nl

Wilt u meer informatie over acupunctuur, bel mij gerust. Ik vertel u er graag meer over.

Ik ontmoet u graag in de praktijk.

Mocht u de voicemail krijgen tijdens werkuren, spreekt u gerust uw naam en telefoonnummer in en ik zal binnen 24 uur contact met u opnemen. U kunt ook altijd een email sturen.

Adresgegevens: Schuttersveld 91, 2316 ZZ, Leiden