Doortast

Uw helpende hand voor osteopathie
Afspraak makenContact

Zwangerschapsklachten

Gefeliciteerd!!! Er groeit een baby in je buik. Precies. Er groeit. Helaas kan dit kleine wonder er ook voor zorgen dat je lichamelijke zwangerschapsklachten hebt of gaat krijgen. Simpelweg omdat jouw kind steeds meer ruimte in beslag gaat nemen en jouw lichaam zich daar op moet aanpassen. Misschien had je al last van lichamelijke klachten en worden deze steeds erger of ben je juist bang dat er zich klachten gaan ontwikkelen. Om maar niet te spreken over de hormonale veranderingen die je ondergaat.

Voor veel zwangerschapsklachten kan osteopathie helpen.

Voor welke zwangerschapsklachten helpt osteopathie?

Osteopathie is voor veel klachten een goede behandelmethode. Zwangerschapsklachten die ik veel behandel zijn:

 • Rug / nek klachten
 • Hoofdpijn / migraine klachten
 • Hormonale problemen
 • Slaapproblemen
 • Maag en / of darmklachten
 • Bekkenklachten

Herken je een of meerdere van bovenstaande klachten en wil je een afspraak maken? Ik ben te bereiken op 06-38303629 of mail naar osteopathie@doortast.nl

 

 

Osteopathie bij zwangerschap

Hoe ga ik te werk?

Het eerste consult is altijd een intake gesprek en lichamelijk onderzoek. In het gesprek probeer ik alle symptomen te verzamelen en samen met u de oorzaak te vinden van de klachten.

Aan de hand van de gestelde diagnose begin ik meteen met behandelen. IK werk hierbij altijd met mijn handen en gebruik vaak het bewegings apparaat (spieren en gewrichten) om uw klachten te bereiken. Dit kunnen mobiliserende technieken zijn, maar ook manipulaties (kraken). Om andere systemen te kunnen behandelen gebruik ik vaak technieken op het schedel, de buik, de borst etc.

Tijdens het behandeltraject geef ik altijd veel advies over hoe om te gaan met de klachten en wat u er zelf aan kunt doen om de klachten positief te beïnvloeden.

Maak direct een afspraak:

  Doortast Osteopathy

  In 2009 I set up Doortast practice for physiotherapy, acupuncture and (sport) rehabilitation. Since then I have added the specialisation of osteopathy. At Doortast we work with a team of 5 professional, enthusiastic therapists to treat your symptoms and guide you through your rehabilitation process. Our motto: to give you the best care that you need.

   

  Doortast Osteopathie

  Schuttersveld 91
  2316 ZZ te leiden

  Openingstijden:
  Maandag t/m Donderdag van 07.30 – 18.00 uur
  Vrijdag van 07.30 – 17.30 uur